מרחב טאו בישולים 


 

פיטו שרייבר-"הגעתי אל הבישול מתוך העניין שלי בשני תחומים;האחד הוא האקולוגיה וחקלאות אורגנית והשני הוא שימור שיטות ומיומנויות מסורתיות."
שניהם באים לידי ביטוי בבישול שלי, למשל בחיפוש אחר חומרי גלם טריים ועונתיים ושיטות בישול שמשמרות את הטעמים הייחודיים,

כגון בישול בכלי חרס, אפייה בטאבוני בוץ, לבני שמות וחלוקי בזלת.
בסדנאות שאני מעביר ישנה תמיד התייחסות תרבותית ואנטרופולוגית לפי אזור המטבח הספציפי שנלמד"
פיטו

 

לצפייה בתמונות מסדנאות נוספות

 

 

טאו | מרחב לאמניות פנימיות

 דף הבית | אודות המרחב | צור קשר | להזמנת די.וי.די ללימוד צ'י גונג וטאי צ'י | טאי צ'י | גונג פו | קונג פו | צ'י גונג |  צ'י קונג | חוגים לילדים אומנויות לחימה | קרית טבעון | מרחב טאו | ענת שרייבר | פיטו שרייבר | זאב שרייבר | טיפולים רפואה סינית מסורתית | זן שיאצו | חוגים לילדים ולמבוגרים | אזור הצפון

© כל הזכויות שמורות למחברים. אין לעשות כל שימוש במאמרים אלה (למעט עיון) ללא אישור מראש ממרחב "טאו".
מרחב "טאו" - ת.ד. 4737 קרית-טבעון, 36531 | טלפקס.04-9834797  

Tivonet